Golfbox login

Nyhedsbrev september 2023


Pink Cup

Vi gennemførte vores Pink Cup turnering d. 25. juni, og det var en uforglemmelig dag for alle 92 golfspillere, der deltog i matchen. Vi er meget tilfredse med resultatet for dagens indsamling, som indbragte 41.353 kr.
Mange taknemmelige hilsner
Pink Cup udvalget, Randers Fjord Golfklub

Baneinfo
Pr. 08.09.23 spilles der IKKE med oplæg på fairway længere.

Pga. de store regnmængder og det varme vejr, gror den klippede rough mere end sædvanligt. Vi har kun ressourcer til at klippe en gang om ugen og det kan derfor ikke undgås, at der ligger mere græs-afklip end sædvanligt på banen.

Indeks
Pr. 1. april 2023 blev indeks på hullerne ændret.
Det var 2 år siden, der blev ændret sidst og på baggrund af en statistik for alle spillede turneringsrunder fra 1. januar 2021 til 31. december 2022, viste det sig, at der var væsentlige ændringer. Det betød, at de tildelte slag nu falder på nogle helt andre huller.
Vi hører mange gange på terrassen, at det er mærkeligt, at jeg nu har slag på det ene hul og mangler på et andet.
Vi valgte at bruge turneringsrunderne som baggrund. Vi kunne have valgt at tage alle runder med, men da vi ved, at ikke alle spiller for at vinde i private runder, og at der nok en gang i mellem bliver givet et putt eller 2 i de private runder, mente vi ikke, at disse kunne tælle med.
Antallet af tildelte slag er ikke bygget op på spilformen Stableford, men på Slagspil. Derfor bliver der heller ikke målt på antallet af point, der scores på det enkelte hul, men antallet af slag der bruges i forhold til par.
Efter sæsonen tjekker vi, om der er væsentlige ændringer og evaluerer på baggrund af dette.

Turneringer
Søndag d. 17.09.23 kl. 9.00: Plantorama/Wines&Co Open 2023. Tilmelding er åben i Golfbox.

Med venlig hilsen
Randers Fjord Golfklub

Thomas Just
Bestyrelsesformand
Tlf. 3061 3209