Golfbox login

Stor opbakning til årets PINK Cup turnering


Efter stor opbakning til afvikling af årets PINK Cup turnering i Randers Fjord Golfklub blev resultatet en flot donation på 11.060 kr. fra klubbens medlemmer til støtte for brystkræftsagen.

En smuk sensommeraften med sol, varme, truende skyer, rumlende torden og småregn lagde rammen om årets Pink Cup, der blev afviklet onsdag den 19. august med 48 deltagende kvinder og mænd. Antallet skal ses i Coronaens tegn. For der var heldigvis stor interesse for at spille med i turneringen, og vi måtte desværre sige nej til flere.

Der var fine præmier sponsoreret af Pink Cuppen og fra lokale handlende til vinderne af A-rækken, B-rækken, vinderne af puttekonkurrencen og nærmest flaget.

Vinder af A-rækken hos mændene var Steffen B. Pedersen med 41 point. Vinder af B-rækken blev Kjeld Frederiksen med 41 point. Bedste kvinde i A-rækken blev Sigridur Einarsdottir med 33 point og i B-rækken vandt Emmy H. Madsen med 39 point.

Vi havde en fin turnering, der blev afviklet med højt humør og en festlig aften med spisning og præmieoverrækkelse.

Vi vil gerne sige tak for de donationer der kom ind.
Det samlede overskud fra turneringen Pink Cup matchen blev 11.060 kr. Beløbet sendes videre til Kræftens bekæmpelse for at støtte turneringens formål, nemlig at støtte Brystkræftsagen.


Mange hilsner Pink Cup udvalget og Onsdagstøserne.