Golfbox login

Hvornår er golf sjovest for dig?
Jeg er sikker på, vi hurtigt kan blive enige – dét er, når spillet flyder.

Du sender det ene drive efter det andet ud på den korte nyslåede fairway. Du rammer greens, fordi du giver dig selv de bedste forudsætninger og minsandten om ikke du også får holet en masse putts. Specielt de korte 1-3 meter putts, som vi alle kender vigtigheden af. DU er i zonen og det kører for dig, som var spillet smurt i olie.

Ovenstående glæde i dit golfspil kommer ikke af sig selv. Det kræver en indsats på træningsbanen i alle spillet facetter. En indsats, som til tider kan være drilsk. Men med afkastet for øje er dét det hele værd.

For at opnå det ønskede afkast af din indsats på træningsbanen, skal du træne hensigtsmæssigt og på de rigtige ting. Men hvordan gør du det?

Vi hjælper dig på vej med det nye koncept ”Hold Golf”.

  • Som er kontinuerlig træning på ugebasis, der med vedligeholdelse og udvikling af din tekniske kunnen, vil øge dit bundniveau og spare dig for vigtige slag på hver runde.

  • Du er ikke alene, for vi træner i hold á 8 spillere, som alle ønsker at blive bedre.

  • Vi elsker at hygge, så der er plads til spas og løjer i undervisningen og du kan over en kop kaffe underholde dine medspillere med weekendens højdepunkter.

Pris: 1.800,-

Hold: Torsdage 15–16 og Torsdage 19–20

Der arbejdes på at lave en Pro Planner til RFGK, hvor du skal tilmelde dig. Den forventes færdig snarest muligt og senest d. 28.03.19.

Øvrige betingelser:

Holdene består af max 8 spillere.
Ved mindre end 5 tilmeldte pr. hold forsøger vi at samle holdene.
Træningen afholdes hver uge fra 1. april til og med 29. september.

Spørgsmål rettes til Kenneth Sand, e-mail pro@rfgk.dk.


Randers Fjord Golfklub tilbyder et varieret udvalg af undervisningsformer. Se mere under Træning og Træningstilbud