Golfbox login

Banen i juni-juli


Banen er åben - der spilles ikke med oplæg

Efter forårets ‘bump’ - et meget vådt forår efterfulgt af et stigende tørkeindeks - står banen nu fint. De sidste afskærmninger ved våde områder er nu fjernet, og der spilles ikke længere med oplæg.

Ved overgangen til juni måned arbejdes der med at vertikalskære, efterså og dresse greens. Bunkeren ved hul 9 total renoveres efter den har stået under vand hele foråret, den er spilbar igen ultimo juni.

I uge 28 klippes det høje rough.

Affaldssortering
Omkring starten af juni bliver vi færdige med de nye affaldsstationer. Der kommer 5 stationer: Mellem hul 5-6, mellem hul 9-10, mellem hul 13-14, ved Driving Range og endelig ved klubhuset / putting green. Der bliver dermed mulighed for at sortere og komme af med dåser og plastikflasker til pant, glasflasker, madaffald og restaffald.

Har I andet affald (fx papir og plastemballage), så skal det bæres tilbage til klubhuset.

Lad os hjælpe hinanden, så vi ikke skal eftersortere affaldet 🙏

Læs i øvrigt nyheden om affaldsorteringen

Driving Range
På Driving Range har vi endelig fået en ny boldopsamler, og får senere ny boldvasker.
Som udgangspunkt klippes Driving Range hver mandag og fredag kl. 06.00 - ca. 10.00. Af sikkerhedsmæssige grunde er rangen lukket, mens der klippes.

Hvis du oplever noget, der kræver vores opmærksomhed, er du velkommen til at sende os en e-mail på bane@rfgk.dk - eller SMS til baneudvalgsformanden på 4036 9993.
Vi ønsker dig en god golfsommer 2024!