Golfbox login

Banen i maj - 2


Banen er åben med en række restriktioner. Læs mere under Coronasvirus - foranstaltninger i RFGK.

Vores greens er i denne tid langsomme. Det er vi helt bevidste om, men vi kan desværre ikke gøre så meget ved det. Vi har været bagefter med at gøde dem, og vejret har ikke været helt optimalt. De kolde nattemperaturer vi har i øjeblikket gør, at der ikke er den vækst, som vi havde håbet. Men varmen er på vej, så vi gøder dem først i næste uge og sammen med varmen skal vi nok snart have dem op i fart igen.

Bunkeren på bakken ved hul 17 er meget tæt på at være færdig. Inden for den næste uges tid vil den blive omkredset af blå pæle med sort top. Det betyder at man ikke må gå der ind, da man skader græs frøene der er sået.

Begge broer er snart færdige og vi forventer at de vil blive taget i brug til vores Pinse match. Så vil man være en af de første til at krydse broen, så meld jer til Pinse matchen i Golfbox. Vi vil så hurtigt vi kan, fjerne de gamle betonbroer.

Der er blevet lavet en lille puttegreen / indspilsgreen på indspilsgreenen oppe mod krolfbanen, her må der både puttes, samt laves små chip og indspil.

Vi har sænket det skum, vi har i sat ned i hullerne, sådan at bolden falder 1 cm ned i hullet.

Banetoilettet er åbnet. Der vil være mulighed for at spritte af efter sig. Da det er frivillige der gør rent dernede, beder vi jer hjælpe os med at holde det rent. Vandhanen udenfor bliver ligeledes åbnet.