Golfbox login

Golfkørekort weekend kursus


Golfkørekort weekend kursus den 27.-28. juli 2024 er for nye golfspillere, som ønsker en hurtig måde at opnå et Golfkørekort på. Weekendkurset er 2 dage med et stramt program. Du vil komme igennem den træning og den obligatoriske prøve, som kræves, for at du kan opnå Golfkørekortet. Klubbens begynderteam sørger for, at du kommer godt igennem weekenden, fra lørdag morgen til søndag eftermiddag.

På grund af det sammenpressede program anbefales det, at alle deltagerne har prøvet golf på forhånd og er i fornuftig fysisk form. Det kan være en fordel at have spillet på vores Pay & Play bane inden weekendens start. Det er dog ikke et krav. Er du tilmeldt vores kursus, er der gratis adgang til Pay & Play banen fra 10 dage før kursus start og vi har udstyr, du kan låne.

Deltagelse i weekendforløbet garanterer ikke nødvendigvis et bestået Golfkørekort søndag eftermiddag. Det er vigtigt for Randers Fjord Golfklub, at alle der består Golfkørekortet, har de rette færdigheder efter et endt Golfkørekortforløb. Vi vil være sikre på, at alle nye spillere som består Golfkørekortet, kan klare sig på en golfbane. Derfor vil du i løbet af hele weekenden, modtage den bedst mulige hjælp og vejledning fra træner og mentorer.

Pris og tilmelding

Prisen for kurset er 1.795 kr. inkl. bespisning (eksl. drikkevarer) samt lån af udstyr. Hvis du vælger at melde dig ind i Randers Fjord Golfklub efter kurset, refunderer vi 350 kr. og åbner for adgang til banerne allerede fra søndag aften (gælder kun fuldtids medlemskaber).

Kontingentet for den resterende del af året – til den 31. december – vil afhænge af, om du er senior (over 25 år), ungdom (18-25 år) eller junior (under 18 år). Se under Kontingenter.

Kursusprogram

Lørdag d. 27. juli

Kl. 09.00 Velkomst og information
Kl. 09.30 Undervisning af golftræner
Kl. 12.00 Pause for frokost - der serveres en sandwich
Kl. 12.30 Undervisning i golfregler
Kl. 14.00 Spil på vores Pay & Play bane med klubbens mentorer.

Aften – hjemmearbejde: Gennemførelse af DGU’s online regelprøve

Søndag d. 28. juli

Kl. 09.00 Undervisning af golftræner
Kl. 12.00 Pause for frokost - der serveres en sandwich
Kl. 12.30 Fadder runde på klubbens bane - 9 hullers spil
Kl. 16.00 Afslutning på kurset.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.