Golfbox login

Onsdagstøserne inviterer til informationsmøde 11. marts


På informationsmødet vil du høre om Klubben i klubben - hvem onsdagstøserne er og hvad vores formål er.

Onsdagstøserne er en klub i klubben, hvor klubbens damer, unge som “gamle”, højt handicap som lavt handicap, har mulighed for at mødes hver onsdag til en runde golf. Runden kan være på såvel 18- som 9 huller fra valgfrit teested.

Alle er velkommen, jo flere desto sjovere.

Onsdagstøsernes styregruppe i 2020 består af velkendte hoveder og nye ansigter. Derfor har vi rystet posen til den nye golfsæson, hvor der vil være nye tiltag, som vi håber nye som gamle vil tage godt i mod.

Vi laver en forsøgsperiode på 1 sæson med følgende ændringer:

  • I år vil der ikke være kontingent opkrævning på 100 kr. for at være medlem af onsdagstøserne. Det er simpelthen gratis.

  • Onsdags Matchfee på 20 kr. afskaffes også (gælder alle onsdage mellem månedsafslutningerne). Det betyder, at der kun er præmier til månedsafslutningsmatchen, der primært bliver spillet som alternative matchformer.

  • Alt information fra styregruppen kommer på mail og Facebook. Man kan godt fravælge at få information på mail, hvis man kun ønsker at følge med på Facebook.

Hvis onsdagstøseklubben har vagt din interesse, nye som gamle medlemmer, men du er forhindret i at deltage til informationsmødet, så skriv venligst en mail til os på hmlaursen73@gmail.com, så du fremadrettet kan få diverse informationer.

Du kan også blive medlem af vores Facebook-side, der hedder Onsdagstøserne - Randers Fjord Golfklub.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en ny spændende golfsæson.

Sportslige hilsner fra
Nancy, Anne, Tove, Anne Marie, Annette og Hanne

Der vil blive serveret kaffe og kagemand :-)

Vær opmærksom på…

Alle kan købe Pink Cup Polo - og at Pink Cup 2020 er den 6. juni.

[Klik for større version]

[Klik for større version]